Més participació d’empresaris i municipis en el Patronat de Turisme

273
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló ha constituït per unanimitat els nous òrgans de govern del Patronat Provincial de Turisme en una sessió encapçalada pel president de la institució provincial, José Martí, que compta en la vicepresidència amb el secretari autonòmic d’Ocupació, Francesc Colomer, i la diputada provincial Virginia Martí. El nou Patronat Provincial de Turisme arrenca així una nova etapa marcada per la millora de la representativitat d’empreses, professionals i territori i amb el clar objectiu de convertir el turisme en una peça fonamental per a lluitar contra la despoblació i per a “impulsar una nova ruralitat”, com ha destacat en la seva compareixença José Martí.

El Consell Plenari de l’organisme autònom compta amb un total de 41 persones que representen a la Diputació, els municipis costaners, els d’interior, els empresaris turístics i diversos col·lectius vinculats al sector. Entre les principals novetats, la incorporació de tres representants de l’associació Hosbec/Altur, de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) de Vins de Castelló, de l’Associació de Turisme Actiu de la Comunitat Valenciana i de l’Ajuntament de Montanejos.

Respecte al futur més immediat, el president de la Diputació de Castelló avança les noves línies que ha de marcar el Patronat de Turisme, “centrades en aconseguir un canvi cultural i de mentalitat perquè cali en tots una nova ruralitat, en la qual el turisme és fonamental per a combatre la despoblació”. Martí ha insistit que la institució continuarà apostant pels grans esdeveniments turístics que són ja marca de la província, com pot ser el clar suport als festivals.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA