Més de mig miler de dones dels Ports i Maestrat es donen cita a Benassal

1477

Benassal va ser ahir el punt de trobada de més de cinc-centes dones procedents de localitats ubicades a les comarques de Els Ports i l’Alt Maestrat. La Trobada de Dones de les Comarques del Nord que enguany arriba a la seva dissetena edició va fer que totes elles gaudiran de les activitats que els havia preparat l’organització. Les integrants de l’Associació de Dones Maestrat de Benassal van rebre a primera hora del matí de dissabte a les dones que van anar arribant i els van oferir un dinar a la Plaça de l’Ajuntament.

Trobada dones 2

Des d’allà van emprendre un recorregut que les va portar als llocs més emblemàtics del centre històric de la localitat. A continuació, es van desplaçar fins al Centre Termal per conèixer les instal·lacions. El Poliesportiu Cobert va ser el lloc escollit per a degustar el dinar al qual va seguir el ball amb la música del duo Sabor 2000. A última hora de la vesprada va ser el moment del retorn a les seves respectives localitats.

Trobada dones 3

Tant l’Ajuntament de Benassal, com la Diputació de Castelló, l’empresa Aigua de Benassal i l’Hotel Balneari Benassal han col·laborat perquè la jornada fos el més reeixida possible.

Trobada dones 4