Més de mig metre de neu a Vilafranca

302
Neu a Vilafranca


-La població suspèn la festa de Sant Antoni prevista per aquest cap de setmana

Des d’ahir a les 15h no ha deixat de nevar a Vilafranca. S’acumulen més de 50 centímetres de neu. L’Ajuntament ha contractat cinc pales excavadores per netejar els carrers i els accessos als serveis bàsics. La màquina llevaneu municipal també està treballant des de primera hora del matí. Tota la brigada d’obres del municipi està mobilitzada per netejar els accessos als principals serveis. A la base de la Mancomunitat Comarcal Els Ports s’està realitzant la càrrega de sal per a les màquines llevaneu.

Tots els regidors de l’equip de Govern estan coordinat l’operatiu davant l’emergència amb els serveis dels bombers, el 112, la Guàrdia Civil i Samu. Avui s’han suspès les classes en el col·legi Don Blasco de Alagón i l’Ies. També han tancat la biblioteca municipal, el poliesportiu i l’oficina de turisme.
Els actes centrals de la festa de Sant Antoni estaven previstos per aquest cap de setmana. Com a conseqüència del temporal de neu, els majorals i l’Ajuntament han decidit posposar la celebració als dies 27, 28 i 29 de gener.

-Accés

L’accés fins a Vilafranca és molt complicat per totes les carreteres que accedeixen al municipi. Es recomana no circular en vehicle.

-Agraïment

Des de l’Ajuntament s’ha agraït la tasca de tot el personal que està treballant sense parar per mantenir els serveis bàsics. Així mateix també s’ha destacat la tasca de tots els veïns que estan col·laborant en la neteja de la neu enfront dels seus habitatges per fer més fàcil el trànsit de vianants.

-Infovila

El Ayuntament està informant a través del servei d’bàndols per WhatsApp Infovila de les incidències més destacades en carreteres i funcionament de serveis bàsics.