Més de 900 persones visiten a Vilafranca les exposicions sobre Nancy i la nevada de febrer de 2013

794
Exposició sobre Nancy
PUBLICITAT
Exposició sobre Nancy
Exposició sobre Nancy

IMG_8249-001

-Nota de premsa-

L’exposició sobre la nina Nancy i la mostra fotogràfica sobre la gran nevada de 2013 han registrat 925 visites durant desembre i gener, segons les dades recopilades per l’Oficina de Turisme deVilafranca. Al desembre van passar per les exposicions 548 persones, mentre que al gener van ser 377 les que les van visitar.

L’exposició sobre la nina “Nancy, 45 Aniversari ” mostrava 200 exemplars de nines aportats pels veïns de Vilafranca i el Centre d’Estudis de la Iglesuela, que va prestar la seua col·lecció.
Dins de la mostra es va organitzar un sorteig de dues nines per fer més atractiva l’ exposició. La Nancy Patinadora, sortejada entre tots els assistents, ha anat a parar a Anna Monfort Vicente.
A més, la ” Nancy 45 Aniversari “, que es sortejava entre totes les que van aportar nines ha recaigut en Paula Val Monferrer.
L’Ajuntament de Vilafranca ha agraït al Centre d’Estudis de la Iglesuela seva col·laboració . Així mateix, si es compleixen les previsions, en el Nadal de 2014 l’exposició es dedicarà als clics de Playmobil.
– Fotografies de neu.
La mostra de les nines Nancy es podia visitar al costat de l’exposició fotogràfica sobre la nevada de febrer -març de 2013. En aquest cas es tractava de les fotografies presentades al V concurs convocat pel consistori que, enguany, ha comptat amb el patrocini i col·laboració de l’Associació Luis Miralles del Carro.