Més de 70 tractors de l’interior de la província protestaran aquest dimecres a Castelló

81
PUBLICITAT

Tenen previst concentrar-se a la Ciutat del Transport i dirigir-se a la Subdelegació del Govern en una marxa sense autorització

Els agricultors de municipis de l’interior de la província es van reunir aquest dilluns i van acordar una marxa que tindrà lloc demà dimecres amb, fins al moment, més de 70 vehicles confirmats. El punt de trobada serà la zona de Correos de la Ciutat del Transport de Castelló a les 10.30 hores per a dirigir-se al centre de la ciutat, en concret fins a la Subdelegació del Govern, en un itinerari per al qual no han sol·licitat autorització.

La caravana passarà per Els Ibarsos a les 7.00 amb agricultors del Maestrat. En cap moment transcorrerà per l’autovia. La ruta prevista serà Els Ports-Maestrat per la N-340 i Sant Pau per Sant Joan de Moró. A la seua arribada a la plaça María Agustina, els agricultors tenen previst llegir un manifest reivindicatiu en protesta per la situació que travessa el sector, que en el cas d’aquesta plataforma es dedica fonamentalment al cultiu de l’ametla i l’oliva, a més de granges d’animals.

En concret, al voltant de 50 ramaders i agricultors del Maestrat i altres 20 de Els Ports continuaran amb les marxes lentes que ja van organitzar la setmana passada entre la Vall d’Alba i Albocàsser, el Coll d’Ares i Vilafranca, on alguns vehicles procedents de Castelló van tardar fins a cinc hores a arribar.