Més de 400 persones gaudeixen del primer acte en el nou Parador de Vilafranca

552
PUBLICITAT

L’Edifici Polivalent de Vilafranca ha reobert les seues portes per a oferir a veïns i veïnes un espai únic de reunió i celebració. Així, el diumenge 29 de maig es va celebrar una jornada de portes obertes per a donar a conéixer les noves instal·lacions i presentar tots els serveis que ofereix l’edifici. Conformat per sala principal, escenari, camerinos, lavabos, hall d’entrada, cuina, barra de bar, taquilles, rober i magatzem, Vilafranca compta des de ja amb una Edifici Polivalent de 1747 metres quadrats construïts pensats per a acollir a quasi 1000 persones.

“Quatre anys de treballs, d’espera sense Edifici Polivalent, però que han valgut la pena” ressalta l’alcaldessa, Silvia Colom, qui afirma que “ara Vilafranca té el Parador que es mereix i que està a l’altura dels seus veïns i veïnes. Aquest edifici es convertirà en l’epicentre de la cultura del nostre poble i així ha quedat demostrat amb l’actuació de Pep Gimeno “Botifarra” en la jornada inaugural”.

D’aquesta manera, van ser desenes els veïns i veïnes de totes les edats els qui van aprofitar la jornada de portes obertes del matí per a conéixer el nou Polivalent. I prop de 400 les persones que van gaudir del concert amb la Rondalla de Pep Gimeno “Botifarra”. Un viatge pel món de la cançó folklòrica valenciana va fer les delícies de tots els presents.

“Després d’aquest cap de setmana ja podem dir que el Parador està llest per a acollir centenars d’activitats començant aquest mateix estiu” indica Silvia Colom. Si bé encara queden aspectes per matisar o acabar, la programació cultural vilafranquina té ja un nou escenari. Un renovat, amb tots els serveis necessaris per a públic i artistes i llest per a demostrar, de nou, que Vilafranca és sinònim de cultura.