Més de 350 voluntaris i voluntàries col·laboren al 44é Aplec dels Ports a Morella

118
PUBLICITAT

Estan distribuïts en les diferents tasques de barra, cuina, menjador, punt violeta, acampada, aparcament o neteja

Ahir va tindre lloc una reunió per a conéixer els torns que cobriran des del 27 fins al 30 de juliol en les diferents zones

El 44é Aplec dels Ports ja toca a les portes de la seua celebració a Morella. Per això, l’organització ultima els preparatius per a la gran trobada comarcal que tindrà lloc entre el 27 i el 30 de juliol. D’aquesta manera, ahir va tindre lloc una reunió informativa al Teatre Municipal amb els més de 350 voluntaris i voluntàries que s’ocuparan de les diferents tasques necessàries per a albergar tota la gent dels Ports i comarques veïnes en un cap de setmana molt especial. Així, en esta es van explicar les diferents zones on s’ubicaran els escenaris amb actuacions musicals i altres activitats culturals, així com els espais destinats a l’acampada i l’aparcament per a visitants.

Les voluntàries i voluntaris que col·laboren amb l’Aplec es van ocupar dels serveis com les barres, la cuina i el menjador. També estaven en les zones d’aparcament i acampada i acomodar als i les visitants, així com repartir la informació per ubicar tots els espais, així com conéixer la programació. Una altra tasca molt important que cobrirà el voluntariat és la del punt lila de l’Aplec dels Ports. Este va tindre un espai físic al Pla dels Estudis amb la col·laboració del grup de Dones dels Ports. A més, durant el transcurs de tots els actes programats, hi haurà persones identificades i amb la formació necessària per a cobrir les necessitats del punt lila.

Cal recordar que, l’Aplec dels Ports és una festa on totes les activitats són d’entrada lliure. Es tracta d’una trobada que pretén fer visible la comarca amb les seues característiques i necessitats. Tots els actes que integren la programació mesclen la cultura, la festa i la reivindicació per a donar solució als problemes que pateix la gent del món rural en general i dels pobles dels Ports en particular.