Més de 3.300 castellonencs majors de 60 anys ja han sol·licitat la seua plaça per al programa Castelló Sènior de la Diputació

9516
Programa Castelló Sènior
Aquesta iniciativa turística i social portarà 10.000 viatgers als hotels de la província des de setembre de 2015 a maig de 2016
Martínez: “Pretenem que es beneficien al màxim, tant de persones majors com de pobles i establiments turístics”

Més de 3.300 castellonencs de més de 60 anys de la província de Castelló han sol·licitat ja la seua plaça en el Programa de Viatges per a persones majors de la Diputació, ‘Castelló Sènior’. Aquest bon ritme de peticions fa preveure que es cobriran les 10.0000 places disponibles fins al pròxim 30 de juny, últim dia en què es pot formalitzar aqueixa reserva de plaça per al total del programa, que contempla 12 paquets turístics (set d’interior i cinc de costa) des del pròxim mes de setembre i fins a maig de 2016.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat “la bona acollida que està tenint aquesta iniciativa de la Diputació entre els majors de la província. Són constants les consultes que estem rebent en el Patronat Provincial de Turisme de potencials usuaris que pregunten sobretot quines són les característiques dels viatges, les rutes, o com poder formalitzar les sol·licituds. Des de la institució provincial estem facilitant amb total transparència tota la informació referent al programa perquè beneficie al màxim de persones majors de Castelló i al màxim de destinacions turístiques i establiments de la província”.

Així, i amb la intenció de facilitar al màxim la informació del programa i la formalització de sol·licituds, la Diputació ha habilitat en la pàgina principal del seu web, www.dipcas.es, un enllaç directe anomenat ‘Viatges per a Majors’ perquè els interessats puguen consultar tota la informació referent al programa, així com descarregar-se els impresos de sol·licitud per a reservar la seua plaça. Entre altres qüestions, en aqueix espai web es poden consultar les característiques dels diferents paquets turístics.

“En el cas dels 6.100 paquets turístics de costa, el Programa de Vacances en la Costa de Castelló, amb un preu de 80 euros tenen allotjament de sis dies i cinc nits en la costa amb un mínim de dues excursions i activitats d’animació sociocultural. Aqueixa mateixa qualitat d’allotjament i oferta complementària es manté també en els prop de 4.000 paquets turístics d’interior, les Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural. Tenen un preu molt competitiu de 50 euros per plaça, i inclouen allotjament durant tres dies i dues nits, a més de viatges de curta durada per a conèixer zones o paratges d’interès cultural o natural de l’interior a la província, estant inclosa l’entrada a monuments en el preu del programa”, ha explicat Martínez.

El primer paquet turístic començarà l’1 de setembre

Els torns vacacionals per al ‘Programa de Vacances en la Costa de Castelló’ es desenvoluparan del 13 de setembre de 2015 al 27 de novembre de 2015, tots dos inclusivament, exceptuant els períodes de Setmana Santa. Seguirà del 17 de gener a finals de maig.

En el cas de les ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’, els torns vacacionals es desenvoluparan de l’1 de setembre de 2015 al 18 de desembre de 2015, tots dos inclosos, i de l’11 de gener a la fi del mes de maig.