Més de 200 joves gaudeixen de la Festa de l’Aigua d’Albocàsser

49

Dissabte passat Albocàsser va gaudir de la III Festa de l’Aigua Intercolles. Més de 200 joves de diferents colles van participar en els diferents actes organitzats durant el dia. El Casal del Vi va tindre una gran afluència d’anades i vingudes i la diversió va estar assegurada. A més, la Fideuà monumental en el Barranc va posar la nota gastronòmica al dia. Una tómbola amb productes per a gaudir de la festa de l’aigua va posar la nota diferent al dinar.

A la vesprada, les diferents colles van recórrer el municipi acompanyats de la xaranga Los Watekeros de l’Alcora. Piscines, tobogans i pistoles d’aigua van ser alguns dels elements dels quals van poder gaudir els participants. Per a fer possible aquest esdeveniment van col·laborar els bars de la localitat.

Després del recorregut pel poble la festa va continuar fins a altes hora de la matinada amb una nit Remember i discomòbil en el Barranc.

Cal assenyalar que l’Associació de Joves celebra aquest cap de setmana les seues festes. Per això, durant tota aquesta, en horari de vesprada, es vendran samarretes en el Pla dels Sants Joans per a finançar la festa que a més comptarà amb un caràcter ecològic ja que s’utilitzaran gots de plàstic reutilitzables.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA