Més de 200 corredors a la XC Challenge Alt Maestrat que s’ha celebrat a Benassal

122
3-RECORREGUT

Benassal ha reunit aquest matí a més de dos centenars de ciclistes en una nova edició de la BTT Alt Maestrat Human Land i la BTT Aigua de Benassal, proves que formen part del circuit XC Marató Diputació de Castelló.

1-EIXIDA

Al voltant de l’Ajuntament de Benassal s’han congregat els ciclistes que han pres l’eixida a les 8.30 hores del matí per a la BTT Alt Maestrat, amb un recorregut de 82 quilòmetres, discorrent pels termes municipals de Benassal, Ares, Morella, Vilar de Canes i Culla. A les 9 hores s’ha donat l’eixida a la BTT Aigua de Benassal, amb un recorregut de 42 quilòmetres pel terme de Benassal.

En la BTT Alt Maestrat el vencedor ha sigut Oriol Colomé Roca, seguit d’Óscar Juarez Prades i Luis Edo Vicente. En categoria femenina ha guanyat Aida Beteta Corvillo, seguida de Merche Villanueva Pérez i Belén Agut. Per equips ha vençut el Team Manrubia Kross Les Valls.

D’aquesta manera, Óscar Juarez lidera la classificació general. En xiques Merche Villanueva Pérez és la líder del circuit i en parelles va al capdavant el Team Veolia-Faustin.

BTT Aigua de Benassal

En la I BTT Aigua de Benassal, Ignacio Fandos ha sigut el vencedor, seguit d’Aitor Melendez i Esteban Leis. L’única participant femenina ha sigut Sonia Collado.

Més d’un centenar de voluntaris s’han encarregat de coordinar l’eixida i la meta així com els avituallaments i els passos de carretera. El circuit de la BTT Alt Maestrat discorre per tots els pobles de la comarca. L’any que ve, si es compleixen les previsions, serà Ares del Maestrat el municipi que acollirà la prova.