Més de 150 bikers ja s’han inscrit per participar en la Big Ride Morella

408

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Morella acollirà la tercera prova de la Big Ride, Open d’Espanya d’Enduro MTB, els dies 25 i 26 de juny. Les inscripcions continuen obertes. El primer dia està previst l’espectacular descens urbà i el segon, les proves en senda

L’espectacle biker s’acosta. Quan falta un mes exacte per a la Big Ride Morella (25-26 de juny), ja són més de 150 bikers els que s’han apuntat per participar en aquest esdeveniment i la inscripció continua oberta. D’aquesta manera, la localitat dels Ports albergarà la tercera prova d’aquest Open d’Espanya d’Enduro MTB.

En aquesta edició, es mantindrà el programa respecte als anys anteriors. Dissabte tindrà lloc el vertiginós descens urbà, des del més alt del castell fins a l’exterior de la zona emmurallada, mentre que diumenge al matí la competició es traslladarà a les belles sendes recuperades per Morella Singletracks. Precisament, aquests dies també s’ha llançat un vídeo promocional d’aquest projecte que ha tingut una gran repercussió a les xarxes socials, amb desenes de milers de reproduccions.

A més, durant tot el cap de setmana hi haurà una gran quantitat d’activitats paral·leles per als acompanyants dels participants i espectadors perquè puguen gaudir d’un excel·lent ambient a la zona de Paddock, que tornarà a estar ubicada a la Plaça dels Estudis.

La regidora d’esports de l’Ajuntament de Morella, Lola Vinyals, destaca que “Morella tornarà a gaudir amb el BTT i les bicicletes, amb una prova espectacular, que esperem que torni a convertir-se en una gran festa”. A més, ha animat als aficionats a aquest esport a participar en aquesta prova o a acudir a Morella per gaudir d’aquest gran espectacle.

Aquest any, aquesta competició forma part del Big Ride Enduro Series, Open d’Espanya d’Enduro MTB. La de Morella serà la tercera prova, després de les disputades a Vila de Ojén i Eurocidades Tui-Valença. Tancarà aquest Open la prova de Castejón de Sos al mes de juliol.

D’aquesta manera, els aficionats al BTT més lúdic i autèntic tenen una cita inexcusable a Morella. El circuit programat serà una mostra de l’enorme domini dedicat a l’enduro i al all mountain que constitueix la zona. La celebració d’aquesta competició, al costat de la de la Mediterranean Xtrem, suposa la confirmació de Morella com a destinació de referència dins del BTT a nivell nacional.