Més de 100 matrícules a l’Escola d’Estiu de Morella

560
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’Escola d’Estiu de Morella arranca el dilluns amb més de 100 alumnes a les aules de l’IES Els Ports. Així, cal explicar que el nombre de matrícules ha superat la previsió que hi havia, la qual cosa ha provocat la contractació de més personal per a donar aquest servei de suport a la conciliació familiar durant el mes de juliol. A més, s’ha informat als pares i mares de l’alumnat que s’han acceptat totes les sol·licituds de matrícula a través del correu electrònic, així com se’ls ha convocat una reunió informativa el pròxim dimarts 29 de juny.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés i la regidora d’Educació, Ana Adell, van explicar totes les característiques d’aquest servei per a l’estiu. Així, Ana ha destacat que “l’Escola d’Estiu és un servei molt important per a la conciliació familiar durant el mes de juliol quan les xiquetes i xiquets tenen vacances escolars i aquest any es realitza amb l’empresa Iocum, amb el bon treball que van realitzar l’edició anterior amb activitats educatives, d’oci, tallers a l’aire lliure i esport entre altres” i ha afegit que “com es va fer també l’any passat, hi ha un gran esforç per a complir totes les indicacions per a evitar el contagi de la COVID-19”. Ana ha explicat que “enguany es realitzarà a les instal·lacions de l’institut a causa de les obres del CEIP Mare de Déu de Vallivana durant els mesos d’estiu”.

Cal recordar que en aquesta edició de l’Escola d’Estiu, les classes es desenvoluparan a les instal·lacions de l’IES Els Ports a causa de les obres de millora del CEIP Mare de Déu de Vallivana. D’aquesta manera, durant estos dies es trasllada el mobiliari necessari per a albergar a les xiquetes i xiquets d’infantil, 1r i 2n cicle de primària. També es realitzarà el servei de neteja amb el personal municipal.