Més contractes per a potenciar el turisme

0
33
Més contractes per a potenciar el turisme
Més contractes per a potenciar el turisme

El president de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar en el Dia de la Comunitat Valenciana en Fitur el nou pla de la Generalitat per a reforçar la contractació i afavorir al turisme. Així, Puig va incidir en la necessitat de “fer possible la desestacionalització” per a “generar alternatives de treball no precari”.

La mesura preveu una inversió de 10 milions d’euros per a finançar “una ajuda de 10.000 euros per a aquells contractes que tinguen en l’actualitat una durada de 6 mesos i que s’amplien almenys 3 mesos més, perquè al llarg de l’any, durant 3 anys, puga consolidar-se ocupació estable”, segons va explicar Puig.

El programa serà executat conjuntament des de l’Agència Valenciana del Turisme i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef), i anirà a més acompanyat d’un pla específic de formació dirigit i negociat amb el sector turístic, amb l’objectiu de “millorar la competitivitat de la indústria i dels propis treballadors”.

D’igual forma, i a més de la meta de la desestacionalització del sector, el president ha assenyalat la necessitat de continuar amb els projectes de diversificació i captació de nous mercats, així com amb el treball continuat entre sector públic i privat.