Mazón demana a Morella cobrir les places del Samu i reivindica per l’acció del PP a l’N-232

517
PUBLICITAT

Nota de premsa del Partit Popular provincial

El líder del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha denunciat el retràs del Govern a l’hora de complir amb els serveis sanitaris i les infraestructures  promeses per a l’interior de Castelló. Entre elles, acabar el tram de l’N-232 fins a Morella o la presència de metges en les ambulàncies SAMU a Morella.

Una de les principals reivindicacions del Partit Popular és l’incompliment dels terminis d’obra en els trams de carretera. Una licitació que, segons ells, encara no ha estat ni demanada per al tram de la Masia de la Torreta fins a Morella Sud. A més, també defensa que, tot i que les obres han tingut lloc baix el govern del PSOE, les obres de l’N-232 van quedar adjudicades en el seu dia pel Govern del PP en el 2017 amb un pressupost de vora 40 milions d’euros. Ara, demanen urgència i pressa amb l’acabament del tram que, com afirma Mazón, és necessari per a les comunicacions, l’economia i el turisme de la comarca.

D’altra banda, el president del PPCV i la presidenta del PP a Castelló, Marta Barrachina, han mostrat també el seu malestar cap a la falta de metges en les ambulàncies SAMU de Morella durant alguns dies de l’estiu. Des del partit, asseguren que “és un perill molt gran per a la salut de tota la gent de la comarca”. A més, denuncien que este cas és una mostra més del desmantellament sanitari que colpeja l’interior de la província de Castelló.