Màxima afluència al III Festival de Titelles Portsxinel·la a Forcall

172
  • Forcall tanca aquesta edició del festival
  • “En la boca del lobo”, “El conte de l’avar” i “Irene y la albahaca” han sigut els contes que s’han representat a Forcall amb multitud de públic

FOTOS: DAVID ALBA

Forcall ha estat, un any més, un dels dotze pobles que gaudeix del Festival de Titelles Portsxinel·la, arribant enguany a la seua III edició. Aquesta vegada, el festival va començar dimarts 16 d’abril i ha conclòs diumenge 28 a Forcall.

Amb una vintena de contes, companyies de diversos llocs del món, participen en aquest festival de titelles, sent les encarregades de representar les obres a diferents indrets dels municipis.

A Forcall, aprofitant els dies de Setmana Santa, han tingut lloc tres obres diferents. Dijous 25, al Saló d’Actes de l’Ajuntament, la companyia Los Titiriteros de Binéfar, provinents d’Aragó, representaven “En la boca del lobo”. Xarop Teatre, de la Comunitat Valenciana, ha portat aquest dissabte 27 d’abril la seua obra “El conte de l’avar”, representant-la a l’Església de l’antic convent dels Dominics. Per últim, “Irene y la albahaca”, de la companyia Chùmbala Cachúmbala, de Guatemala, ha sigut l’obra encarregada de tancar el III Festival de Titelles Portsxinel·la, representant-se al Saló d’Actes de l’Ajuntament de Forcall.

El Festival de Titelles Portsxinel·la és la via perfecta d’apropar la cultura i el teatre als més menuts de la comarca dels Ports. Les famílies de Forcall amb xiquets i xiquetes celebren que any rere any tinga lloc aquest festival i esperen que tinga continuïtat, ja que té gran èxit entre els més xicotets del municipi.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA