Mas de la Mezquita de Culla i Jamones Alfredo Monfort de Todolella s’adhereixen a la marca Castelló Ruta de Sabor

168
PUBLICITAT
  • Amb les noves incorporacions, aquesta marca conjumina a 472 empreses i entitats de la província

L’experiència gastronòmica i turística de Culla, Mas de la Mezquita; i l’empresa d’alimentació de Todolella, Jamones Alfredo Monfort, han passat a formar part de la marca gastronòmica ‘Castelló Ruta de Sabor’ gestionada per la Diputació provincial. El saló de recepcions del Palau Provincial de la Diputació de Castelló ha acollit la gala de lliurament dels certificats a les noves empreses adherides.

28 entitats noves formen part d’aquesta marca referent de la cultura culinària mediterrània. Amb les noves incorporacions, la marca Castelló Ruta de Sabor té en cartera a 472 empreses de la província. A més de Mas de la Mezquita i Jamones Alfredo Monfort, també s’han adherit empreses del interior nord castellonenc com Restaurant Ka Nostra (Sant Mateu), Vizuecos Blanc de Noirs i Vizuecos Selection (Les Coves de Vinromà), Turrones Barberá (Atzeneta del Maestrat) i Turrones Agut de Benlloch (Benlloch).

Les entitats adherides al desembre de 2023 són de diferents tipologies. Productors, hotelers, comerços gastronòmics i restaurants que conformen el producte turístic gastronòmic i agroturisme Castelló Ruta de Sabor.

Les noves empreses del sector turístic gastronòmic certificades són Café Kokoa (Benicarló), 964 Tasting Shop (Alcossebre), Mas de la Mezquita (Culla), Castelló Sud, Oficina de Turisme Borriana (Borriana), Ancora Gastrobar (Moncofa), Restaurant Can Bolo (Benicarló), Restaurant Casa Julen (Orpesa), Restaurant Casanova (Torreblanca), Restaurant El Ceramista (Vila-real), Restaurant el Hogar del Pescador (Benicarló), Restaurant El Trinquet (Pavías), Restaurant Ka Nostra (Sant Mateu), Restaurant Rebost de Roures (Benicàssim).

Mentre que les noves entitats agroalimentàries certificades al desembre de 2023 són Vizuecos Blanc de Noirs i Vizuecos Selection (Les Coves de Vinaromà), Intercity Development Aguacates (l’Alcora), Del terreno, Primavera, Serrana, etc (Soneja), Esencia de Espadán (Almedijar), Licora Sabores Naturales (l’Alcora), Mar Negre – Xocolates Artesans (Alcossebre), Finca La Casa de las Monedas (Torreblanca), No Name Gin – London Gin Premium (Segorbe), Panadería Argelita (Argelita), Aceite Virgen Extra Cooperativa Bejis (Bejís), Carmelitano (Benicàssim), Turrones Barberá (Atzeneta del Maestrat), Turrones Agut de Benlloch (Benlloch) i Jamones Alfredo Monfort (Todolella).