Marzà: “La gent del nord de Castelló té per fi una bona oferta d’idiomes amb la nova EOI de Vinaròs i les seccions de Benicarló i Morella”

793
Marzà:
Marzà: "La gent del nord de Castelló té per fi una bona oferta d'idiomes amb la nova EOI de Vinaròs i les seccions de Benicarló i Morella"
PUBLICITAT

El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha visitat l’Escola Oficial d’Idiomes El Maestrat de Vinaròs, una de les noves EOI que s’han posat en marxa aquest curs i de la qual depenen també dues seccions, la de Morella i la de Benicarló.

Segons Marzà, “la gent del nord de Castelló té per fi una bona oferta d’idiomes amb la nova EOI de Vinaròs i les seccions de Benicarló i Morella”.

La nova EOI compta amb vora 350 alumnes a Vinaròs, a més de 380 a la secció de Benicarló i 65 a la nova secció de Morella. L’alumnat dels centres pot estudiar els idiomes alemany, francés i anglés a Vinaròs; anglés i francés a Benicarló; i anglés a Morella.

“Entre els nostres objectius està facilitar l’aprenentatge de llengües en tots els àmbits. La posada en marxa de noves escoles oficials d’idiomes, com és el cas de l’EOI El Maestrat de Vinaròs, permet crear un mapa de centres cada vegada més complet i eficaç per a fer possible aquest objectiu”.

Cal recordar que l’EOI El Maestrat és una de les set noves escoles que s’han posat en marxa el curs 2018-2019, juntament amb les EOI La Plana Baixa, València-Quatre Carreres, València-Benicalap, Paterna, Torrent i L’Alacantí.