Marxa per la Tinença 2018
Marxa per la Tinença 2018

En la Marxa per la Tinença 2018 que tindrà lloc el dia 20 de maig s’eixirà del mas de Joan, a la vora de l’embassament d’Ulldecona, agafant el camí del Mangraner al Bellestar, que portarà als participants per un dels paratges menys transitats de la Tinença, on gaudir de les millors vistes i perspectives del Convent.

Es farà una parada per agafar forces amb l’esmorzar als Reclots i s’encarà la gran pujada del dia, el camí vell del Bellestar a Fredes o camí de l’escaleta. Així es trobarà un seguit de lloses disposades en forma d’escala, que li dóna el nom, panoràmiques del Bellestar, la font de la Figuera i la nevera del Mas Nou.

A continuació, s’enllaçarà amb la GR7 i el camí del Boixar a Fredes, una vegada superat el frondós barranc del mateix nom i ja en la part més plana de les terres altes que durà als assistents suaument fins a Fredes, on es dinarà.

Es tornarà al punt d’inici gaudint d’un dels més famosos i espectaculars camins, el camí de Fredes a la Sénia, que passa pel Portell de l’Infern. El seu traçat aeri i corprenedor travessa un paisatge trencat i feréstec.

Des de l’organització es recomana portar calçat apropiat, protector solar i aigua suficient. I es recorda que amb la inscripció s’inclou esmorzar, dinar, motxilla i samarreta tècnica commemorativa.

Programa i horari
Aparcament al mas de Joan, situat a 2 km del pont de l’embassament.
7:45 Acreditació amb el justificant de la inscripció i DNI o targeta federativa
9:00 Inici

Informació i inscripcions www.benifassa.org