Marxa per la Tinença 2018

81
Marxa per la Tinença 2018
Marxa per la Tinença 2018

En la Marxa per la Tinença 2018 que tindrà lloc el dia 20 de maig s’eixirà del mas de Joan, a la vora de l’embassament d’Ulldecona, agafant el camí del Mangraner al Bellestar, que portarà als participants per un dels paratges menys transitats de la Tinença, on gaudir de les millors vistes i perspectives del Convent.

Es farà una parada per agafar forces amb l’esmorzar als Reclots i s’encarà la gran pujada del dia, el camí vell del Bellestar a Fredes o camí de l’escaleta. Així es trobarà un seguit de lloses disposades en forma d’escala, que li dóna el nom, panoràmiques del Bellestar, la font de la Figuera i la nevera del Mas Nou.

A continuació, s’enllaçarà amb la GR7 i el camí del Boixar a Fredes, una vegada superat el frondós barranc del mateix nom i ja en la part més plana de les terres altes que durà als assistents suaument fins a Fredes, on es dinarà.

Es tornarà al punt d’inici gaudint d’un dels més famosos i espectaculars camins, el camí de Fredes a la Sénia, que passa pel Portell de l’Infern. El seu traçat aeri i corprenedor travessa un paisatge trencat i feréstec.

Des de l’organització es recomana portar calçat apropiat, protector solar i aigua suficient. I es recorda que amb la inscripció s’inclou esmorzar, dinar, motxilla i samarreta tècnica commemorativa.

Programa i horari
Aparcament al mas de Joan, situat a 2 km del pont de l’embassament.
7:45 Acreditació amb el justificant de la inscripció i DNI o targeta federativa
9:00 Inici

Informació i inscripcions www.benifassa.org