Martín Berasategui promociona la trufa de l’interior de Castelló

228
Martín Berasategui és ambaixador de la província.
Martín Berasategui és ambaixador de la província.

El Chef Martín Berasategui promociona la trufa negra de l’interior de la província de Castelló amb un vídeo que ha creat la Diputació de Castelló, on parla de la qualitat del producte. Aquesta acció se suma a la implicació de Berasategui com ambaixador de la província per posar en valor tant el fong com la gastronomia autóctona de Castelló que s’enmarca dins del programa estratègic Castelló Ruta del Sabor.

El cuiner donostiarra apareix a un audiovisual on parla amb la cuinera Tere Puig de Catí dels atractius de la trufa negra i on assegura que “a la cuina de Martín no entra altra trufa que no siga la de Castelló, tant a Espanya com a l’extranger, perquè acarícia amb la seua qualitat el paladar dels nostres clients”.

La difusió del vídeo concideix amb la proximitat de la celebració del II Mercat de la Trufa i els Productes Nadalencs Castelló Ruta del Sabor del próxim dissabte 22, a la plaça de les Aules de Castelló. L’esdeveniment preté fomentar el consum de la trufa entre la població de la província aprofitant la campanya nadalenca que Diputació ha implementat per recolzar la gastronomia i el turisme local. En aquesta cita, els visitants també encontraran la ‘Guia de la Trufa Negra’, a més de diferents receptes per poder practicar a casa tot el que aprendran al mercat.