Martí i Puerta es fan amb el seu dorsal per a la Marxa contra el Càncer de Castelló i conviden la ciutadania a recolzar la investigació

561
PUBLICITAT

-La Diputació col·labora en la celebració, el pròxim 3 d’abril, de la IV Marxa contra el Càncer de l’AECC Castelló de la Plana

El president de la Diputació, José Martí, i la vicepresidenta Patricia Puerta ja compten amb els seus dorsals i les seues samarretes commemoratives per a la IV Marxa contra el Càncer de l’AECC de Castelló de la Plana. L’entrega simbòlica de l’equipació s’ha fet hui a les portes del Palau Provincial coincidint amb el Dia Mundial de la Lluita contra el Càncer Infantil de mans del president de l’AECC Castelló, Carlos Ulldemolins, i la coordinadora provincial Salomé Esteller.

Tant Martí com Puerta han animat la població castellonenca a aportar el seu granet d’arena a favor de la investigació contra el càncer «perquè arribe el dia en que aquesta malaltia quede relegada a un mer malson del passat». La cursa se celebrarà el diumenge 3 d’abril i servirà per a recaptar fons per a la creació de noves línies d’estudi per a abordar el càncer.

El president ha assegurat que «per a la Diputació és tot un orgull col·laborar amb col·lectius com l’AECC en la recerca de noves teràpies, tractaments i mètodes de diagnòstic i prevenció que impedisquen el desenvolupament de la malaltia i que augmente l’esperança de vida de les persones malaltes».

La novetat d’enguany és que l’eixida i la meta es trasllada al parc Ribalta de la capital. El cost de participació, que dona dret a la samarreta commemorativa, el dorsal i un regal, és de 10 euros. Es podrà realitzar la inscripció a la seu de l’AECC.