Marta Pitarch garanteix a Benassal l’oposició útil “que escolte, resolga problemes i avanç”

385
PUBLICITAT

La portaveu del PP a Benassal, Marta Pitarch, reivindica “el treball que permeta que el nostre poble avance”. Amb un govern del PSOE en minoria, “apel·lem al diàleg i a la trobada”, afirma

Pitarch considera “que els veïns són el primer” i forja el treball del PP des de l’oposició “amb el desig de tendir la mà pel nostre poble”. “És el que espera Benassal”, assenyala

La portaveu del PP a Benassal, Marta Pitarch, ha anunciat una oposició útil en la localitat “que escolte, resolga problemes i garantisca l’avanç del meu poble”. Així ha definit el projecte del PP per a aquest mandat després que tinguera lloc el primer ple d’organització municipal. 

“Volem tindre la representació que s’ajusta als 279 vots que els veïns ens van donar el passat 28 de maig. I amb aqueix mandat desitgem treballar per a tot el poble amb l’objectiu de fer el millor per a Benassal”. 

Així les coses, Marta Pitarch apel·la al diàleg, a la trobada i a la suma d’esforços “per a ser útils als nostres veïns” a un PSOE que governa en minoria. “Volem traçar ponts i no posar travetes perquè del que estem parlant és d’un poble que volem amb bogeria”. I en aquest sentit, assenyala la portaveu, “el nostre treball serà constant, entregat i obstinat a aconseguir el millor per a Benassal”. 

Finalment, la regidora ha manifestat el seu desig de mantindre un contacte fluid i constant amb la població perquè “totes les demandes, necessitats i problemes que sorgisquen tinguen ràpida solució”. “Crec en la política com l’eina més eficaç a l’hora d’atendre queixes i buscar solucions òptimes”. “Crec que aquesta responsabilitat i aquest honor que m’ha donat el meu poble, a mi i a tot el meu equip, és un deure i una obligació que assumim amb orgull i amb el compromís de servir”. Per aquest motiu, “Benassal ens té per al que necessite i nosaltres estarem per a atendre tot el que requerisca. Perquè el primer i l’única cosa és aquest gran poble que compartim”, ha rematat la regidora.