Marta Pitarch és la nova presidenta de la Mancomunitat Alt Maestrat

131
PUBLICITAT

-L’objectiu per als pròxims quatre anys serà visibilitzar els serveis que ofereix al veïnat de la comarca

Marta Pitarch, portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Benassal és la nova presidenta de la Mancomunitat Alt Maestrat, que integra a Benassal, Albocàsser, Catí, La Serratella, Vilar de Canes, La Torre d’en Besora, Tírig i Culla. Pitarch succeeix a la exalcaldessa de Benassal, Mari Luz Monterde. La vicepresidència recaurà en el regidor de l’Ajuntament de Culla, Héctor Miravet.

Marta Pitarch ha manifestat que “el nostre objectiu en els pròxims quatre anys serà continuar acostant els serveis de la Mancomunitat a veïnes i veïns de la comarca. Volem que tots coneguen els serveis socials, l’atenció domiciliària, el material de què disposem per a atendre persones amb diversitat funcional, el servei de joventut, l’agència d’ocupació i desenvolupament local, l’oficina de fons europeus…”.

La nova presidenta també s’ha marcat com a objectiu atendre la ciutadania personalment i “fer que en tots els pobles senten a la Mancomunitat Alt Maestrat com una eina útil per a tots, els que necessiten atenció social, els majors, els joves, els emprenedors o els que busquen ocupació”. Marta Pitarch ha incidit en la importància de “visibilitzar el treball que es realitza per part de tots els treballadors de la Mancomunitat que recorren tots els pobles de la comarca per a oferir una atenció personalitzada i pròxima a la ciutadania”.

La nova presidenta ha destacat i agraït la labor que ha exercit l’equip liderat per Mari Luz Monterde que “en els últims quatre anys ha aconseguit que la Mancomunitat es faça forta com una institució pròxima i al servei de l’Alt Maestrat i els seus pobles”.