Marta Barrachina anuncia un pla per construir helisuperfícies a la provincia 

105
PUBLICITAT

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha anunciat un ambiciós Pla d’Helisuperfícies per a garantir l’atenció d’urgències mèdiques i casos d’emergències a la província. Com ha comentat la presidenta de la institució provincial, “el pla provincial que impulsarà la Diputació de Castelló té com a principal objectiu facilitar l’evacuació mèdica urgent dels ciutadans de la província que ho necessiten, independentment del lloc en el qual residisquen”. La presidenta ha continuat dient que “vivim en una província molt muntanyenca on es practica molt esport de muntanya i hem detectat que falten aquestes helisuperfícies que poden donar més seguretat”. En aquest sentit, aquestes instal·lacions són estratègiques per a millorar la resposta a les emergències als pobles de muntanya i en les zones més inaccessibles, i gràcies a això es retallen temps d’assistència sanitària i temps també en l’actuació de bombers davant incendis forestals.

“L’ampliació d’infraestructures i millora dels serveis en els 135 municipis de la nostra província comporta la igualtat d’oportunitats del territori, sent aquesta una de les màximes a seguir pel govern de la Diputació de Castelló”, ha incidit la presidenta Marta Barrachina.

El Pla Provincial d’Helisuperfícies és un dels reptes marcats per la primera presidenta de la Diputació de Castelló dins del seu programa de govern que com la mateixa ha afirmat en una entrevista realitzada aquest matí en la televisió pública ÀPunt, “el nostre programa de govern començarà amb el pròxim pressupost de la Diputació”.