Mario Adell i Maria Román presentaran la Gala de Reis i Reines del Carnestoltes de Vinaròs

389
Presentadors de la Gala de Reis i Reines del Carnestoltes de Vinaròs
Presentadors de la Gala de Reis i Reines del Carnestoltes de Vinaròs
PUBLICITAT

La Gran Gala de les Reines i Reis del Carnestoltes de Vinaròs que se celebrarà el dissabte 15 de febrer a les 19.00 hores ja té presentadors. Es tracta de Mario Adell i Maria Román.

Després de publicar ahir dia de Reis en les xarxes socials del Carnestoltes de Vinaròs la fotografia dels presentadors quan eren xiquets, avui han desvelat el seu nom i fotografia actual. Ella és Maria Román, i ell, Mario Adell.

Maria Román Febrer, estudiant de tercer curs en el grau de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Jaume I i amb formació acadèmica en post producció i ciències de la comunicació. Ha treballat en Radi Ulldecona com a responsable d’una secció diària i gestionant les xarxes socials, posant al seu torn veu en diversos tascons publicitaris d’aquest mateix mitjà de comunicació. Ha pres part en diferents concursos de l’àmbit publicitari com a guanyadora i finalista, treballant amb signatures com Bankia, Quaderns Rubio, Ron Barceló, Ajuntament de Castelló, Castelló Beer Factory, Huawei… Maria Román és vinarossenca i ‘carnavalera’ des que sap caminar i actualment és membre de la comparsa Penya València.

Mario Adell Chiva, llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Jaume I i màster de Periodisme en Televisió per RTVE i la Universitat Rei Joan Carles de Madrid. Després de treballar en diferents mitjans de comunicació locals, des de 2015 treballa en Televisió Espanyola, sempre vinculat amb els espais informatius, formant part com a reporter de cobertures com l’1 d’octubre a Catalunya, els atemptats de les rambles de Barcelona, alguns dels últims processos electorals des de Madrid o els Sanfermines a Pamplona. Actualment presenta els informatius de TVE a Extremadura, labor que combina amb la cobertura de tota mena de notícies per als telenotícies de la 1.

En les pròximes setmanes es publicarà la programació d’activitats d’aquesta nova edició del Carnestoltes de Vinaròs, dedicada a Venècia. També s’indicarà el lloc on tindrà lloc la Gran Gal·la i com serà possible adquirir les entrades.