Marie Claire s’ofereix a confeccionar bates i mascaretes

928
Marie Claire Store
PUBLICITAT

L’empresa vilafranquina Marie Claire, líder del mercat nacional en la fabricació de calces i calcetins i amb més de 500 treballadors, s’ha oferit a causa de la pandèmia global de coronavirus a fabricar bates i mascaretes a les seues instal·lacions de Vilafranca i Borriol. Això sí, es tractarà de mascaretes no quirúrgiques que tindran la funció d’evitar la propagació de contagis entre la població. D’aquesta manera permetran que les mascaretes quirúrgiques es destinen exclussivament al món sanitari.

Actualment, com han assegurat en un comunicat, estan treballant en dos àmbits. D’una banda, les seues instal·lacions realitzen proves per a obtenir l’homologació de l’Institut Tecnològic de la Comunitat Valenciana, Aitex, per a aquesta funció. Un dels greus problemes amb què s’estan trobant és la dificultat per aconseguir les matèries primeres necessàries.

I d’altra banda, l’equip d’I+D de la planta de Vilafranca està desenvolupant una mascareta antimicrobiana amb un tractament fluorocarbonat que repel·lirà els líquids.