Marie Claire rebrà 12 milions d’euros de l’IVF

901
Zona de teixit a la seu de l'empresa Marie Claire a Vilafranca.
PUBLICITAT

El Consell va aprovar el passat 13 de maig una nova línia d’ajudes de l’IVF (Institut Valencià de Finances) de 12 milions d’euros en forma de finançament a l’empresa Marie Claire. Aquesta és la segona dotació provinent del Fons Valencià de Resiliència que rep l’empresa. La primera va arribar fa ja un any per sufragar els deutes amb la massa salarial.

D’aquesta manera, el Fons Valencià de Resiliència, vinculat a Fininval, compta amb la dotació de 12 milions d’euros. A dia d’avui només Marie Claire s’ha beneficiat d’aquest fons, tot i que està obert a més empreses. Per tant, els 3 milions inicials amb que el Consell preveia recolzar Marie Claire, seran multiplicats ara per 4.

Els canvis que ha hagut d’aplicar la tèxtil centenària en el darrer any han fet que l’executiu valencià reforce el seu recolzament econòmic.

Fent la vista enrere, la pandèmia va obligar a readaptar la factoria per a fabricar bates i mascaretes i tot plegat va desembocar en el canvi de gerència amb Álvaro Bordils al capdavant, per reconduir la situació.

Amb aquest nou finançament, Marie Claire presentarà una nova web de venda telemàtica per consolidar aquest canal de consum i emprendrà la internacionalització de la marca.

El web es troba encara en fase de proves i estarà ben diferenciat de l’actual, que potencia el reforçament de la imatge de marca.

Per emprendre aquestes gestions, l’empresa ha modificat l’estructura directiva de l’empresa i ha fet nous nomenaments. Tanmateix, això no ha evitat que la firma haja hagut de prescindir de massa salarial en els darrers mesos i reestructurar la cadena de producció, fruit de la forta pujada de les matèries primeres.