Marie Claire es queda sense ofertes de compra

75
Alcaldes i diputats encapçalant una pancarta
PUBLICITAT

El grup C2 Private Capital retira la seua proposta després de les crítiques del Consell

L’empresa tèxtil Marie Claire ha tornat a la incertesa després de perdre l’última oferta de compra presentada pel grup C2 Private Capital. El Jutjat Mercantil de Castelló ja no disposa de cap proposta després de la retirada dels inversors i, per tant, la plantilla en ERTO pateix de nou pel seu futur.

Els 250.000 euros que C2 Private Capital, l’últim grup inversor interessat a quedar-se la planta, va oferir per les instal·lacions de la fàbrica de Vilafranca van motivar les critiques de la consellera d’Hisenda, Ruth Merino, i del propi cap del Consell, Carlos Mazón. Hui les critiques es multipliquen des de la comarca per unes declaracions que podrien haver motivat la retirada del grup madrileny.

El jutjat tenia fins al pròxim dilluns 8 per a aceptar l’oferta i reactivar l’empresa amb la incorporació dels més de 70 treballadors en plantilla. Pèro ha estat el propi grup qui s’ha fet enrere després de conéixer que la Generalitat volia recuperar més diners dels invertits en el seu dia a través de l’Institut Valencià de Finances, que va al·legar a la proposta dels inversors.  

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha confirmat que en aquests moments ja no queda cap oferta en peu, encara que continua oberta la possibilitat de rebre noves propostes. Així, l’optimisme inicial per la via de la compra i la reincorporació de la plantilla ha donat pas de nou a la preocupació i les critiques al Consell davant la possibilitat de la liquidació definitiva.