Marie Claire: entre Navarra i Polònia

103
Manifestació a l'eixida de Marie Claire
PUBLICITAT

L’empresa tèxtil rep dues propostes de compra després de la retirada de l’oferta del grup madrileny

Marie Claire rep, de nou, notícies esperançadores per al seu futur. La retirada de l’oferta del grup madrileny C2 Private Capital no ha tancat les possibilitats econòmiques de l’empresa de Vilafranca. Ara, una empresa polaca i una firma de Navarra opten també a la compra de la fàbrica.

D’un costat Koltex Kolbuszowa y Formen ha presentat la seua oferta davant el jutjat Mercantil número 1 de Castelló i disposa de 10 dies per a atendre el requeriment de l’advocat sobre les condicions de la proposta. És pareguda a la de C2 Private Capital. És a dir, està interessada a comprar la fàbrica per 250.000 euros, conservar la marca i recuperar la plantilla sense fer-se càrrec del deute acumulat de vora 40 milions d’euros.

L’altra via oberta per a la tornada a l’activitat de Marie Claire és la realitzada pel grup Cabanillas, procedent de Navarra. Dedicat a la fabricació d’indumentària de treball, Cabanillas haurà de concretar demà –com la resta de possibles empreses interessades en Marie Claire- les claus de l’operació proposada.

La reactivació de la compra de la tèxtil suposaria la tornada a l’activitat de la plantilla, en ERTO des del passat estiu, i també un baló d’oxigen per a l’ocupació i la dinamització de la comarca.