Marie Claire consolida els punts de venda directa

715
Marie Claire Store
PUBLICITAT

-Diadia-

Segons publiquen diferents diaris d’actualitat econòmica Marie Claire acaba 2015 remuntant el vol. L’empresa vilafranquina s’ha fet fort amb l’obertura de nous punts de venda mitjançant botigues pròpies i punts de distribució a El Corte Inglés.

El 2011 Marie Claire va impulsar l’obertura de “corners” a El Corte Inglés. A hores d’ara ja són 32.

La fàbrica de Marie Claire a Vilafranca és el pulmó econòmic de la comarca dels Ports, el Maestrat i el Maestrat de Terol. Els centenars de llocs de treball que genera són el motor econòmic d’aquesta zona muntanyosa. Marie Claire dóna feina a 640 persones.

Segons les dades del Registre Mercantil en 2014 va realitzar una forta inversió tecnològica. Aquesta inversió l’ha portat a declarar unes pèrdues de 277.000 euros. L’any passat va facturar 39 milions d’euros.

Les calces representen el 75% dels ingressos de la firma radicada a Vilafranca i Castelló. La reducció dels costos de fabricació i la reestructuració de l’empresa l’han portat a la via de la consolidació.

-2016

En 2016 Marie Claire incrementarà la seva presència en grans magatzems i obrirà noves botigues pròpies. Així mateix intensificarà la seva faceta com a fabricant per a marques de distribuïdor. I és que la planta de Vilafranca té una potència de fabricació que no existeix en la resta d’Espanya.