María Jiménez apunta a l’educació mediambiental com a antídot per a combatre l’emergència climàtica

403
PUBLICITAT

170 xiquets i xiquetes del col·legi rural agrupat (CRA) del Penyagolosa han plantat aquest matí en el paratge natural municipal del Castell d’Atzeneta del Maestrat espècies autòctones de la zona en commemoració del Dia Internacional de l’Arbre. La diputada de Medi Natural, María Jiménez, com a representant de la Diputació, s’ha rodejat de grans i menuts, pala en mà, com a mostra de suport a aquesta efemèride que enguany “cobra més sentit que mai”: “No hem d’oblidar que vivim una emergència climàtica i l’hem de combatre des de tots els fronts, i un d’ells és des de l’educació en valors de respecte i de conservació per l’entorn natural”.

Dirigint-se a l’alumnat dels tres centres que conformen el CRA, la diputada els ha transmès que “mai no deixeu d’estimar i cuidar el nostre planeta, la casa que compartim milers de milions de persones, perquè només en tenim un. Encara hi ha temps per a actuar”.

La diputada ha explicat que des del departament de Medi Natural “continuarem treballant, dins de les competències limitades que tenim, per a afrontar el canvi climàtic apostant per la protecció de l’entorn, la promoció dels espais naturals municipals i l’educació mediambiental”.

En aquesta activitat també ha participat la brigada de prevenció d’incendis forestals EMERGE.