Marcos Adell Troncho, el primer nascut a Ares que arriba als 100 anys

192
Homenatge a Marcos Adell Troncho
Homenatge a Marcos Adell Troncho
Homenatge a Marcos Adell Troncho

-Nota de premsa-

Marcos Adell Troncho s’ha convertit en el primer nascut a Ares del Maestrat que ha complert 100 anys segons les dades que figuren a l’Ajuntament. Marcos Adell Troncho resideix en l’actualitat a Castelló i ha rebut l’homenatge dels seus familiars, amb la presència dels seus fills Marcos i Juan, l’alcalde de Castelló, Alfonso Bataller, l’alcalde d’Ares, Abelardo Tena i el director de la Residència de Carrer Herrero, on viu actualment.

Marcos Adell Troncho va néixer i va viure durant la seua joventut a Ares del Maestrat. Després es va traslladar a treballar a Castelló però tornava a Ares amb certa freqüència, sobretot en els períodes estivals. També acudia amb assiduïtat a la Font d’Ensegures de Benassal. De fet, fins i tot en l’estiu de 2013 va estar a Benassal amb el seu fill Juan i a Ares amb el seu fill Marcos.

El passat mes de desembre Marcos Adell Troncho va rebre l’homenatge de l’Ajuntament de Castelló . A més de l’homenatge de la seua ciutat de residència Marcos volia que també hi hagués una representació d’Ares del Maestrat .

Per Marcos Adell Troncho Ares li porta els seus millors records de joventut i diversió. L’alcalde d’Ares ha comentat que “la seua memòria és estupenda i reconeix fins a la tercera generació pels seus trets “.