Mar i Rocío ja regnen a Vilafranca

801

DiaDia

El primer dia de les Festes 2017 de Vilafranca va començar amb la montada de cadafals al recinte taurí de la Plaça d’En Blasc. Els cadafals de les penyes i grups d’amics van ser transportats amb carretilles elevadores.

Per la vesprada es va jugar la final del Campionat de Futbol amb victòria d’UTE sobre Arcillas Vega el Moll amb un clar 6-0.

Per la nit, l’acte de presentació de regines i dames es va realitzar al Parador de Festes, que estava ple de gom a gom. Enguany, la presentació va ser senzilla pero com sempre marcada per l’emotivitat d’aquest acte. La projecció d’audivisuals del poble per mostrar-lo a un turista va ser el fil conductor, una idea sorgida des de la pròpia Comissió de Festes 2017.

Mar Zandalinas i Rocío Monfort ja són les noves regines de les festes vilafranquines i van posar les bandes a les seues respectives corts d’honor.

A la presentació, també intervenia l’alcalde de Vilafranca, Oscar Tena, que va fer un repàs de les principals actuacions que s’han dut a terme des de l’Ajuntament aquest 2017 i les que es faran en un futur.

La Unió Musical de Vilafranca va tancar la presentació amb l’Himne a Vilafranca.

Tot seguit, es va fer el Ball d’Honor a la Plaça d’En Blasc.

La primera nit de festes va acabar amb l’entrada del bou “Sevilhano” de la ramaderia de Nuno Casquinha adquirit a La Masà d’Ares i la discomòbil a la Tasca de la Comissió.

Avui dissabte pel matí s’ha realitzat l’eixida motera, regines i dames han inaugurat les diferents exposicions i Nandet ha representat “Un somriure” a la Tasca de la Comissió.

Aquesta vesprada arriba un dels actes més esperats, el  Concurs de Retalladors amb bous de Sergio Centelles de la Masà d’Ares. De nit s’embolarà a Sevilhano, actuarà el grup Alhaire a la Tasca de la Comissió i s’estrenaran les activitats a la Carpa junt a la Plaça de Bous amb l’orquestra Scream i la discomòbil DML.