La botella clásica de Agua de Benassal se internacionaliza

Amb l’arribada del bon temps i la proximitat de l’estiu, augmenten les temperatures i amb això la sensació tèrmica. Per a evitar colps de calor, lipotímies o deshidratacions és convenient beure molta aigua durant tot el dia.

El cos humà està format entre un 60 i un 70% d’aigua, per la qual cosa es recomana consumir uns 2 litres d’aigua al dia. A més, les persones a càrrec de xiquets xicotets o ancians han d’assegurar-se que es mantinguen hidratats i beguen la quantitat d’aigua necessària per al manteniment de la seua salut.

Dades interessants sobre l’aigua són, per exemple, prendre un got d’aigua mineral natural just després d’alçar-se del llit ja que això pot afavorir l’organisme, ajudant a reduir l’acidesa estomacal, oxigenant la sang, regulant la temperatura interior i hidratant els òrgans. A més, un got d’aigua sobre una mitja hora abans de menjar facilita la digestió.

Aigua de Benassal és rica en components mineromedicinals que la fan especial per al consum de persones amb problemes de renyó. De mineralització feble, té grans propietats diürètiques i és beneficiosa per a persones amb hipertensió arterial, problemes cardíacs i afeccions renals.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA