Mala vesprada del C.F. Vilafranca a Peníscola

589
AmistosAmateur1415
El Amateur del CF Vilafranca va perdre 4-0 a Peñiscola el diumenge 5 d’octubre. Alineació: Adrian Vicente, Adrian Fabregat, Hector, Alejandro, Fermin, Andreu, Victor Prades, Cesar, Adrian Andres, Edo i Pablo Andres. També van jugar Ismael, Jordi Sales i Christian.  El Peníscola va dominar la primera part. Els vilafranquins van tenir 1 ocasió en botes d’Adrian Andres. El 1-0 va arribar en el minut 35.

Després del descans, els visitants van tenir oportunitats per igualar el marcador, amb accions d’Edo, Cesar i Adrian Andrés però els locals marcaven el 2-0 al minut 51 Al 70 arribava el 3-0 amb el Vilafranca jugant amb 10 per expulsió d’Hector. Després el Peníscola marcava el 4-0 definitiu. El proper partit serà al Serrito davant la Vall d’Alba, amb hora i data per determinar.