L’UJI per a majors de la Seu dels Ports a Vilafranca

664
Cartell UJI per a majors
Cartell UJI per a majors
PUBLICITAT

Els veïns i veïnes de més de 55 anys de Vilafranca tenen l’oportunitat de formar part de la comunitat educativa de l’UJI dins del programa d’aules per a majors. Enguany, a diferència dels anteriors, totes les sessions del primer trimestre -octubre, novembre, desembre- se celebraran a Vilafranca sense desplaçaments a altres municipis com venia sent costum.

Aquesta mesura s’ha pres com a prevenció enfront de la Covid19, de manera que s’eviten desplaçaments i reunir persones de diferents poblacions. Les classes seran a la Casa Social de Vilafranca els dilluns de 16h a 19h. Cal indicar que l’espai s’habilitarà amb totes les mesures de seguretat enfront de la Covid19 com poden ser l’ús de gel hidroalcohòlic, el manteniment de la distància de seguretat i l’obligatorietat de portar mascareta.

Així, de manera presencial es duran a terme classes sobre “Família i dret: qüestions d’interés pràctic” amb Patricia Escribano; “Educació Musical” dirigida per Joaquín Ortells i “Participació Cultural Activa” impartida per Pilar Escuder. De manera online es podrà seguir la classe “Història i patrimoni del Mediterrani” amb Julio Villar.

Cal indicar que el preu de matrícula per a aquest primer trimestre és de 34’5 euros. Totes aquelles persones que vulguen més informació sobre les classes poden contactar amb l’Ajuntament de Vilafranca. De la mateixa manera, les matrícules es realitzen contactant directament amb l’UJI en el 964 72 93 22 o 610 46 20 81. L’horari de secretaria és de dilluns a divendres de 9h a 14h.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca s’anima a tots els veïns i veïnes a participar en aquesta interessant proposta cultural d’aprenentatge oferida per l’UJI.