L’UJI organitza una jornada arqueològica a Vistabella

702
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Universitat Jaume I de Castelló

La seu de Penyagolosa de la Universitat Jaume I a Vistabella del Maestrat celebrarà el dissabte 17 de setembre de 2022 una jornada arqueològica per a presentar l’Inventari Arqueològic del municipi elaborat gràcies al programa de projectes culturals ENCULTURA-UJI.

El programa de la jornada consta de tres conferències. En la primera l’arqueòleg Pablo Medina presentarà l’inventari de Vistabella després d’un treball que ha durat dos anys. També es presentarà el mapa arqueològic del municipi i es distribuirà un exemplar entre els assistents. La segona conferència anirà a càrrec d’Inés Domingo (ICREA-Universitat de Barcelona) i Dídac Roman (Universitat Jaume I), que presentaran els treballs de prospecció que estan desenvolupant al riu Montlleó, amb especial atenció a les pintures rupestres de la Serradasa. Finalment, Vicent Royo (Universitat de Valladolid), parlarà del castell medieval de Boi després d’un recent treball de prospecció realitzat al jaciment.

La jornada està coordinada per Miguel Ángel Moliner Tena (grup d’investigació IMK Innovació en Màrqueting, Departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting de l’UJI), i per Raul Moliner (grup d’investigació GAIA, Departament d’Enginyeria Química de l’UJI). Junt a la Universitat Jaume I, aquesta activitat cultural compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vistabella del Maestrat i de la Cooperativa Sant Bartomeu d’Atzeneta del Maestrat.

L’assistència és gratuïta i per a assistir-hi cal registrar-se en el formulari següent: https://forms.gle/TtycyJTpxbgSnZVD6