L’UJI obri el termini de preinscripció per a la Universitat per a Majors del 8 de maig al 27 de juny

386
PUBLICITAT

Este programa educatiu ofereix un total de 120 places noves i el requisit és haver complit 55 anys

La Universitat per a Majors de la Universitat Jaume I ha obert el termini de preinscripció per a totes aquelles persones que vulguen cursar per primera vegada esta titulació. Les persones interessades podran inscriure’s des del 8 de maig fins al 27 de juny de 2017 a esta adreça: http://preinscripcio.uji.es o mitjançant una instància al registre general de la Universitat Jaume I. Enguany la Universitat per a Majors ofereix un total de 120 places noves i el requisit és haver complit 55 anys. Si queden places vacants, es podran assignar als sol·licitants de 54, 53, 52 anys, … fins que es cobrisquen les places disponibles.

El termini per a fer la preinscripció és el mateix per a les persones interessades en començar el curs en aquests llocs: Sogorb (Edifici Glorieta), Vilafranca (Casa Social), Morella (CISE), Sant Mateu (Ajuntament), Vinaròs (Biblioteca Municipal) i Port de Sagunt (Casal Jove).

Esta preinscripció és imprescindible per a poder formalitzar la posterior matrícula al mes de setembre. La primera setmana de juliol es farà pública la llista d’admesos. La formalització de la matrícula haurà de realitzar-se el dia i hora establerts, s’anunciarà en les pàgines web http://www.uji.es/infoest/estudis/majors/ i http://majors.uji.es, taulers de la Universitat per a Majors i a través del correu ordinari, a les persones interessades. Aquelles persones que no siguen admeses s’inclouran en una llista d’espera per tal de poder cobrir les places vacants d’aquells admesos que no formalitzen la seua matrícula.

En este curs 2016-2017, i amb quasi 20 anys d’experiència oferint un programa de formació permanent, el nombre d’alumnes matriculats en la Universitat per a Majors és de 962 estudiants. Dels quals 290 es troben a les distintes seus, ja que des de fa 11 anys la Universitat per a Majors, està difosa per l’interior, nord i sud de la província de Castelló i també una part de València: Sogorb, Vilafranca, Morella, Sant Mateu, Vinaròs i Port de Sagunt.

La Universitat per a Majors va iniciar la seua trajectòria a 1998 i ofereix, des del seu compromís institucional, oportunitats de formació, investigació i creixement adaptat a totes les edats. Este programa educatiu ofereix una titulació pròpia “Graduat Universitari Sènior en Ciències Humanes i Socials” per a promoure la docència, la investigació i la dinamització cultural.