UJI I Alt Maestrat units en un pla turístic

87
L’UJI col•laborarà en la redacció del pla de competitivitat turística de l’Associació Intermunicipal de l’Alt Maestrat
L’UJI col•laborarà en la redacció del pla de competitivitat turística de l’Associació Intermunicipal de l’Alt Maestrat

La Universitat Jaume I i l’Associació Intermunicipal de l’Alt Maestrat (formada per Catí, Culla, Benassal i Ares del Maestrat) han signat un contracte perquè personal del Departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting de l’UJI realitze treballs d’assessorament i assistència tècnica en l’àrea de màrqueting del Pla de Competitivitat turística que està desenvolupant aquesta associació.


El conveni ho han signat el rector, Vicent Climent, i l’alcalde de Catí, Pablo Roig, en representació de l’associació, i el responsable de l’execució del contracte per part de l’UJI serà el professor doctor Diego Monferrer Tirado, adscrit al Departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting.

Pablo Roig ha explicat la importància d’aquest contracte per a ajudar a posicionar com a producte turístic la comarca de l’Alt Maestrat, el poble de Catí i el seu balneari, «el nostre objectiu és aconseguir que la gent vinga a descobrir la riquesa paisatgística, patrimonial, cultural i gastronòmica que tenim en aquesta zona». En aquest pla es treballarà de forma concreta en el producte que conformen el balneari i l’aigua de la Font de l’Avellà.

Vicent Climent ha explicat que la labor de l’UJI és ajudar als municipis a desenvolupar un nou model productiu, en aquest cas a través del turisme, i ha mostrat el seu convenciment que aquesta col·laboració ajudarà a Catí a «avançar, ser més coneguda i millorar la qualitat de vida dels seus habitants».