L’UJI acull el curs «Instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum» organitzat per la f2e

85
CURS FOTOVOLTAIQUES UJI
  • Aquesta acció formativa tindrà lloc el mes de juny en l’edifici Espaitec II

La Fundació per a l’Eficiència Energètica i el Medi Ambient de la Comunitat Valenciana (Fundació f2e) organitza el curs «Instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum», que tindrà lloc els divendres 21 i 28 de juny de 2019, en horari de 16.30 a 20.30 h, i els dissabtes 22 i 29 de juny, en horari de 9.30 a 13.30 h, a l’aula polifuncional de l’edifici Espaitec II del campus del Riu Sec de la Universitat Jaume I.

El curs té com a objectiu donar a conéixer els elements principals d’una instal·lació fotovoltaica d’autoconsum i l’actual marc legislatiu després de l’entrada en vigor del RD 244/2019, així com el dimensionament d’instal·lacions d’autoconsum i els coneixements necessaris per a la seua gestió i manteniment.

Per a això, es compta amb un professorat especialitzat, entre els quals hi ha doctors enginyers industrials, professors de la Universitat Jaume I i professionals del sector fotovoltaic de primer nivell.

El curs està orientat a personal tècnic o professional interessat en les instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum i està limitat a un màxim de 16 alumnes. La inscripció al curs, que és presencial i bonificable per la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació (FUNDAE), ja està oberta.

Per a aquest curs, han confirmat la seua presència organitzacions i empreses com la Fundació f2e, Oppidumenergía, Iberdrola, ALTRAN, Isolux o Ampere Energy, entre altres.

Més informació i temari: http://www.f2e.es/es/curso-autoconsumo

Sobre la Fundació f2e

La Fundació per a l’Eficiència Energètica de la Comunitat Valenciana, de la qual són patrons BP, l’Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I, té com a objecte impulsar l’actuació en el camp de l’eficiència energètica a través de la formació, conscienciació social, suport al desenvolupament d’iniciatives empresarials i promoció de projectes d’innovació. Situada a Castelló, f2e conjumina així esforços de l’àmbit privat, públic i acadèmic.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA