L’UJI acollirà la XXIV edició del Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa

561
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Universitat Jaume I

La XXIV Edició del Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa tindrà com a títol «TURISME AMB R MAJÚSCULA: Reconstruint, Reactivant i Redirigint el sector turístic cap a un nou temps» i se celebrarà els dies 6 i 7 d’octubre de 2021 a la Universitat Jaume I.

En aquests moments està obert el termini per a la recepció de comunicacions i pòsters fins al 2 de juliol. Els treballs han de versar sobre els temes relacionats amb el lema del Congrés, entre els quals es troben la resiliència, reptes i oportunitats per a empreses i destinacions turístiques, la seguretat de les destinacions turístiques, intel·ligència turística i transformació digital, les noves maneres d’entendre la promoció turística després de l’impacte de la COVID-19, o els nous hàbits de comportament i requeriments del turista post-COVID, entre altres. Durant la trobada, la presentació de les comunicacions o pòsters podrà realitzar-se de manera presencial o a través de vídeoconferencia.

Un comité científic, format per acadèmics i experts en turisme d’universitats nacionals i internacionals, serà l’encarregat d’avaluar per parells les propostes presentades i seleccionarà les comunicacions que seran exposades en el Congrés.

Rafael Lapiedra Alcamí, catedràtic del Departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting de l’UJI, i director del Congrés, ha destacat l’interés manifestat per la temàtica de la pròxima edició, «el que reflecteix la preocupació del sector, professionals de la indústria i acadèmics, per abordar un tema, el de l’escenari post-COVID, que tant de debat està generant i que sens dubte revolucionarà la manera de fer turisme en el futur».

Aquesta trobada és una iniciativa de la Universitat Jaume I que compta amb el patrocini del Patronat Provincial de Turisme de Castelló i la col·laboració de la Generalitat Valenciana. Es tracta d’un esdeveniment que, des dels seus inicis, l’any 1997, compta amb la col·laboració de la FUE-UJI en el Comité Organitzador.