L’u de juliol, Morella reprén la programació cultural amb el concert Les Arts amb tu

389

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

– L’acutació serà al Teatre Municipal i és un dels recitals del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts que recorre diferents poblacions

– L’Ajuntament de Morella treballa junt amb les associacions per a elaborar la programació de l’agost

El recital del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts, Les Arts amb tu, arribarà a Morella el dimecres u de juliol. Aquest tindrà lloc al Teatre Municipal a les 20.00 hores amb entrada gratuïta i és la primera activitat cultural d’aquestes característiques a la ciutat de Morella en aquesta etapa de nova normalitat. Cal explicar que l’aforament estarà limitat per a mantindre la distància social i evitar el risc de contagi de la COVID-19.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “és molt important reactivar l’activitat cultural i de concerts i poder disfrutar de la música en directe a la nostra ciutat”. L’edil ha explicat que “l’activitat cultural ha de ser segura, de manera que l’aforament al teatre estarà limitat per a poder mantindre la distància social i evitar el contagi del coronavirus”. A més, ha afegit que “aquest concert marca l’inici de l’agenda cultural i estival a Morella, la qual l’estem treballant junt amb les associacions”. Finalment, Rocío ha volgut “animar a disfrutar d’aquest recital al Teatre Municipal i recuperar, a poc a poc, l’activitat cultural a la ciutat”.

El de Morella és un dels 23 concerts que formen la gira al llarg del territori valencià de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana i el Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts. L’actuació comptarà amb Max Hochmuth, Evgeniya Khomutova i Jose Miguel Roman.