Los Chunguitos actuen a Benassal

117
Los Chunguitos actuen a Benassal

El pròxim 14 d’abril se celebra a Benassal el certamen Emboladores B&I, o el que és el mateix, emboladors de Benassal i La Iglesuela del Cid (Terol). Durant tot el dia, grans i menuts gaudiran de diferents activitats en diferents punts del municipi.

Els actes començaran a les 12.00 hores amb la inauguració en el Forn de Dalt de l’Exposició Fotogràfica BRAVOYNATURAL, en la qual s’exhibiran fotografies d’Alberto Barris amb el bestiar de brega com a protagonista.
A les 16.30 hores començarà la Vesprada Taurina amb el desafiament ramader “Terres de l’Ebre” entre les ramaderies de Fernando Mansilla i Pedro Fumadó “El Charnego”. A més, durant tota la vesprada el recinte taurí acollirà el “Tardeo” en el qual hi haurà servei de barra, amb beguda i entrepans freds i calents, i actuacions en directe amb Art Flamenc.

Després de sopar, a les 22.30 hores s’embolarà un bou d’Adolfo Martín que serà provat aqueixa mateixa vesprada durant la Vesprada Taurina.

La música i el ball continuaran fins a altes hores de la matinada amb l’actuació de la Meligrana en el Pavelló a les 23.30 hores a la qual seguirà l’esperat concert de Los Chunguitos a les 00.30 hores. La festa continuarà durant tota la nit amb l’Orquestra The Luxe i la macrodiscomòbil The Luxe XXL.

Tots aquells que vulguen assistir al festeig poden adquirir la seua entrada de forma anticipada per 10 euros. Recordar que l’aforament és limitat i que en l’edició de l’any passat les entrades es van esgotar. Els punts de venda d’entrada autoritzats són: a Benassal el Pub Copes Bar Cooperativa Nostrebar; a Culla el Restaurant La Soloneta; a Vilafranca el Bar Avenida; en La Iglesuela del Cid el Bar Camila; en Cantavieja el Bar Cooperativa; La Taverna en Mosqueruela; a Albocàsser el Bar Teyma; a Catí el Bar el Tubo; en Atzeneta el Bar El Sol; en Els Ibarsos la Cafeteria la Ibarsera; a Vilafamés en L’Aparonet; a Borriol el Pub Carajillo; a Cabanes el Pub Siglo XX; a la Vall d’Alba el Pub Montana; a Castelló el Restaurant Carceller i a Deltebre en Berfranch.

Per a més informació sobre la jornada i la venda d’entrades consultar les xarxes socials de Emboladores B&I.