L’oficina de vivenda prioritza l’accés al lloguer a Morella

801
Oficina de vivenda de Morella
Oficina de vivenda de Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L‘oficina de vivenda de Morella, recentment creada, ha posat en marxa les primeres iniciatives amb l’objectiu de millorar l’accés a l’habitatge i la tramitació d’ajudes que beneficien a les veïnes i veïns. Tota la informació sobre la nova plataforma es pot trobar dins de la pàgina web municipal a  https://www.morella.net/oficina-de-vivenda-de-morella/. A més, es pot contactar a través del telèfon 670 090 483 i el correu electrònic oficinavivenda@morella.net.

L’accés a l’habitatge de lloguer és una de les principals preocupacions i una de les primeres tasques que l’oficina de vivenda ha sigut actualitzar i millorar la informació que hi havia. Com a fruit d’este treball, en estos moments ja es compta amb una nova base de vivenda privada amb més de 40, de les quals cinc estan disponibles. A aquesta oferta caldria sumar també les que gestiona directament l’ajuntament com a apartaments turístics, els quals es poden destinar a vivenda segons les necessitats. Cal recordar que Morella lloguer serveix per a posar en comú a persones que busquen vivenda i aquelles que en tenen per a llogar. Així, qualsevol dels perfils es pot dirigir a https://www.morella.net/morella-lloguer/ i omplir el formulari adient a les necessitats.

D’altra banda i en l’apartat d’ajudes, ara és dona suport i assessorament en les consultes relacionades amb l’Informe d’Avaluació de l’Edifici (IEE) per a aquells que tenen més de 50 anys. A més, el personal tècnic també compta amb informació sobre ajudes d’eficiència tèrmica que actualment es poden gestionar. A més, des de l’oficina de vivenda es posaran en contacte amb professionals del sector per a facilitar la informació sobre les ajudes que es publiquen o novetats relacionades amb el sector.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “un dels problemes que tenim, tant a Morella com altres poblacions pròximes, és l’accés a la vivenda, per això esta oficina és molt important”. L’edil ha explicat que “fa uns dies que funciona i han atés diferents consultes, però sobretot han actualitzat la base de dades amb les vivendes que es poden llogar i aquelles que estan disponibles actualment” i ha afegit que “és una tasca que cal mantindre actualitzada i facilitar la tasca tant a les persones que disposen de vivendes per a llogar com per a les persones que busquen vivenda”. Finalment, Rhamsés ha remarcat que “una altra tasca molt important és la informació i gestió d’ajudes relacionades amb l’habitatge i que les veïnes i veïns de Morella es puguen beneficar del màxim nombre possible”.