L’Oficina de Turisme de Morella reobrirà a partir del divendres

683
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

– Aquesta adequa l’espai seguint els protocols de seguretat i higiene

– Cal recordar que la mobilitat sols està permesa entre municipis del Departament de Salut de Vinaròs

– L’ajuntament també treballa per a reobrir alguns espais esportius com les pistes de tenis i pàdel però encara no hi ha una data establerta

Morella ha entrat en la fase 1 de la desescalada del confinament provocat per la COVID-19, en la qual es permet la mobilitat entre municipis del Departament de Salut de Vinaròs. A partir del divendres 15 de maig, l’Oficina de Turisme de Morella obrirà amb l’objectiu dels serveis oberts a la ciutat i aquells que obriran en els pròxims dies. Així, s’estan adequant els diferents espais de l’oficina de turisme seguint els protocols per a garantir la seguretat dels i les visitants. Fins ara l’atenció havia sigut de marera telemàtica a través del telèfon i correu electrònic.

D’altra banda, la zona d’autocaravanes ja està oberta amb les mesures de mobilitat dins del departament actuals. A més, l’enllumenat dels monuments de la ciutat es tornarà a encendre el divendres i durant el cap de setmana.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “des del divendres l’Oficina de Turisme estarà oberta i donarà servei, sobretot, d’informació sobre aquells establiments i serveis que estan oberts i els que obriran pròximament”. L’edil ha recordat que “la mobilitat és reduïda però  hem de donar servei a aquelles persones dels municipis del Departament de Salut de Vinaròs que ens puguen visitar”. Mari ha explicat que “hem d’anar fent passos endavant però amb precaució i recordant que cal seguir les indicacions, mantindre les distàncies entre persones i minimitzar el risc de contagi del virus”.

Cal recordar que la pàgina web de l’ajuntament, www.morella.net, compta amb un apartat per a consultar els establiments que estan oberts, així, com els serveis que disposen i les dades de contacte.

Obertura d’espais esportius

L’ajuntament de Morella treballa per a reobrir diferents espais esportius. Així, les pistes de tenis de la Fàbrica Giner i la de pàdel a l’exterior del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I albergaran activitat prompte. El consistori informarà sobre les mesures que cal prendre per a poder utilitzar i practicar esport en aquestes zones i les dates d’obertura quan tot estiga preparat.