L’Oficina de Turisme d’Ares a punt per a l’estiu

736
PUBLICITAT

L’oficina de turisme d’Ares reobri les seues portes de dijous a diumenge durant tot l’estiu. Aquesta oficina és punt de trobada per a tots els visitants i també serveix per a informar sobre les activitats que es realitzen en el municipi durant aquests mesos.

De moment, es realitzaran visites guiades a les 12 del migdia i a les 5 de la vesprada. D’aquesta manera, i durant una hora i mitja aproximadament, es mostraran els encants de la localitat, així com els racons més característics d’aquest municipi de l’Alt Maestrat.

Cal recordar que l’Oficina de Turisme està situada en la Llotja d’Ares, edifici també conegut com Els Perxes, un mercat medieval cobert del segle XIII.

Les visites consistiran a realitzar un recorregut per tot el nucli urbà de la localitat, es comença la ruta en la presó, un edifici d’interés arquitectònic del segle XIII, i a continuació es visita la plaça de l’Església, enguany, com a novetat, s’introdueix en el recorregut l’entrada a l’Església Parroquial dedicada a l’Assumpció de la Verge, ja que està acabada de restaurar i anteriorment no es permetia la seua visita. El recorregut s’acaba al Castell Templer i en el Museu de la Cova, una cova natural on històricament hi havia dependències del mateix Castell però que en l’actualitat és un centre d’interpretació local.

També es visita de manera puntual la Nevera Medieval, una edificació quadrangular de grans dimensions del segle XVI on es fabricava gel, es podria dir que és quasi única en tota la Comunitat Valenciana.

Ares amaga vertaders tresors entre els seus carrers i edificis, per això és visitada per centenars de turistes de diferents punts de la Comunitat Valenciana, així com turistes procedents de Madrid o Saragossa. També desitgen conéixer tots els seus racons visitants de procedència francesa, entre altres, que passen pel municipi per a descobrir els encants d’aquesta localitat de l’interior de la província de Castelló.

Indicar que, la contractació del personal de l’Oficina de Turisme d’Ares, s’ha realitzat mitjançant el programa d’ocupació EMCORP.