L’Oficina Contra el Despoblament AVANT arrenca el projecte pilot #ITINERANT a la comarca dels Ports

728
Reunió telemàtica amb els tècnics d'Avant per posar en marxa el projecte pilot #ITINERANT
PUBLICITAT

La Mancomunitat Els Ports i alguns alcaldes de la comarca s’han reunit aquesta setmana amb els tècnics de l’Oficina Contra el Despoblament AVANT per posar en marxa el projecte pilot #ITINERANT. Es tracta d’un programa que té per objectiu posar en contacte els diferents professionals de la comarca i els seus serveis amb la població de la comarca. Així, pobles que no compten amb determinats serveis puguen tenir-los a través de professionals provinents d’altres localitats.

Per exemple, si a La Mata no hi ha perruqueria, qualsevol perruquer o perruquera del voltant pot oferir els seus serveis a aquesta localitat. O si a Vallibona no hi ha electricista, el veïnat tinga accés a professionals de les poblacions properes.

Els tècnics d’AVANT, en primera instància han volgut reunir-se amb l’ens comarcal i els primers edils per conèixer la situació a les diferents poblacions. A banda, ja s’ha publicat un formulari per a aquells professionals que estiguen interessats en publicitar-se i formar part d’aquest programa pilot. Aquest és l’enllaç per inscriure’s: https://avant.gva.es/va/itinerant.