Localitzen a dos boletaires d’Albocàsser perduts a Vilafranca

2043
Rescat de boletaires perduts al terme municipal de Vilafranca. Foto: SIAB
Rescat de boletaires perduts al terme municipal de Vilafranca. Foto: SIAB
PUBLICITAT

Els efectius de rescat han lozalitzat a dos buscadors de bolets que s’havien perdut al terme municipal de Vilafranca, prop de La Estrella, amb el límit amb Mosquerola.

Eren pare i fill, de 51 i 77 anys respectivament. El fill estava tractant de localitzar el seu vehicle a la zona on s’havien perdut. En este procés ha estat trobat. Després s’ha donat amb el pare, que estave molt cansat a un barranc i no podia caminar més. Per això ha estat necessària una llitera per portar-lo fins el punt de rescat. Fins el lloc dels fets també es va trasladar una unitat del SAMU per a revisar el seu estat de salut. Segons ha confirmat DiaDia els boletaires procedien d’Albocàsser.

La veu d’alarma va arribar quan els dos buscadors de bolets no havien tornat a casa a dinar. La familia va eixir en la seua recerca i va telefonar a emergències. Els bombers van activar el pla de rescat, en el que participaren tres dotacions de la Diputació i dues unitats dels Bombers Forestals de la Generalitat així com dues unitats de comandament.

La localització dels dos afectats es fa ver quasi a la mitjanit. És el primer cas d’aquestes característiques en aquesta temporada de bolets.