“L’Objectiu Violeta” pren Atzeneta

81
"L'Objectiu Violeta” pren Atzeneta

Atzeneta del Maestrat celebra el dissabte 25 de novembre el Dia Contra la Violència de Gènere. Per a açò, des del consistori s’ha organitzat una sèrie d’activitats basades en l’ “Objectiu Violeta”.

L’ “Objectiu Violeta” és una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Atzeneta i els serveis socials del municipi per a defensar la igualtat de gènere. Així, a través d’aquest projecte es pretén conscienciar d’una de les majors problemàtiques associades a la desigualtat de gènere, la violència masclista. Segons assenyalen des del consistori, l’ “Objectiu Violeta” pretén conscienciar sobre aquesta problemàtica d’una forma participativa i divertida.

Dins de la campanya de l’ “Objectiu Violeta” i emmarcat dins del Dia Contra la Violència de Gènere, dissabte que ve es realitzaran dues activitats per a promoure la igualtat en tots els sentits. Així, a les 10.30 hores es durà a terme una pintura participativa d’un mural reivindicatiu en el Carrer Maestrat per a, a continuació, procedir a llegir el Manifest d’Adhesió al Pacte Valencià Contra la Violència de Gènere i Masclista.

Aqueix mateix dia es repartiran entre els assistents xapes en les quals es podrà veure el logo de l’ “Objectiu Violeta”.

Així mateix, des de l’ajuntament afirmen que les activitats de l’ “Objectiu Violeta” es perllongaran en el temps. D’aquesta forma, per al pròxim 1 de desembre està programada la xarrada “Fomentant el bon tracte”. A més, amb motiu de la campanya també es realitzaran projeccions i activitats per a xiquets.

Cal assenyalar que l’ “Objectiu Violeta” és un projecte de l’Ajuntament de Atzeneta que naix gràcies a la col·laboració de l’àrea de Serveis Socials del municipi. No obstant açò, des del consistori deixen les portes obertes per a totes les associacions i col·lectius que vulguen unir-se en la preparació, promoció i participació d’activitats en l’ “Objectiu Violeta”