L’N-232 al Port de Querol obrirà la circulació de nou a partir del divendres

320

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Durant aquestes setmanes s’ha treballat en els diferents desviaments al llarg de tota l’obra de la carretera
El tall de trànsit està produït pels treballs de voladura del fals túnel i l’inici del viaducte del Pont de la Bota

Les obres de millora de la carretera nacional N-232 des del Pont de la Bota fins a la Torreta avancen i a partir del divendres quatre de desembre a migdia es podrà circular de nou per aquesta. Així, la carretera es va tallar al trànsit el passat 16 de novembre per a realitzar diferents treballs al llarg de tota l’obra entre els quals destaquen les voladures i moviments de terra en la zona del Pont de la Bota per a iniciar les tasques del fals túnel i del viaducte.

A més, durant aquestes setmanes s’han construït diferents desviaments de la carretera per a evitar les obres. Aquestos estan situats a les corbes del Port de Querol i a la Torreta i tenen l’objectiu d’evitar més talls de trànsit fins a la finalització de les obres de la carretera. Així, les actuacions més importants d’aquesta obra a partir d’ara seran la construcció del fals túnel i d’un singular viaducte en la zona del Pont de la Bota.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquest tall del trànsit a l’N-232 és necessari per al desenvolupament de les obres i la seguretat a la carretera”. Així, l’edil ha explicat que “el divendres ja es podrà tornar a circular per aquesta carretera, la qual és la principal via de comunicació d’aquesta comarca amb la resta de la província”. Finalment, Rhamsés ha volgut “agrair a l’empresa constructora i al Ministeri la coordinació i col·laboració en aquestes obres”