Llum verda per a la II Mostra Prehistòrica de Tírig

74
Llum verda per a la II Mostra Prehistòrica de Tírig

Després de la reunió mantinguda aquest mateix matí en la Diputació de Castelló entre l’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, i el vicepresident primer de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, s’anuncia de forma oficial la celebració de la II Mostra Prehistòrica que se celebrarà en el municipi del 27 al 29 d’abril amb motiu del XX aniversari de la declaració de l’Art Rupestre Llevantí com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Així, veïns i visitants podran gaudir d’un complet programa d’activitats. De moment, encara que les activitats poden canviar a mesura que s’acoste la data de la mostra, la jornada inaugural comptarà amb l’actuació musical del grup Malavida. El dissabte 28 d’abril, s’obriran les portes del poblat prehistòric i es duran a terme visites guiades i escenificacions. A més, durant tot el dia hauran activitats per als més xicotets i jocs multi aventura para tots i a la nit la música de l’Orquestra Black Band.

La jornada del 29 d’abril es durà a terme la competició Valltorta Trail i una batukada prehistòrica que no deixarà a ningú indiferent. Així mateix, continuaran les visites guiades, les escenificacions, les activitats multi aventura i els tallers infantils entre altres activitats encara per confirmar.

Així mateix, durant la mostra s’instal·laran en la plaça del mercat i els carrers propers a l’església una zona gastronòmica amb diferents casetes, una zona infantil per al gaudi dels més xicotets i un mercat ambulant amb productes típics de la comarca i productes artesanals que comptarà amb 50 estands.

Cal ressaltar que el divendres 16 de febrer en els salons de la Diputació de Castelló es durà a terme la presentació oficial de la II Mostra Prehistòrica de Tírig.